News Flash:

Cum a murit Stela Popescu si ce tinea in mana cand a fost gasita decedata

1 Decembrie 2017
2722 Vizualizari | 0 Comentarii
stelapopescu 5

Stela Popescu a incetat din viata, joia trecuta, in mod cu totul neasteptat!

Apropiatii au gasit-o fara suflare, in casa ei din centrul Bucurestiului, tinand in brate ultimul ei trofeu, primit chiar cu o seara inainte!

Aceleasi surse sustin insa ca Stela Popescu parea linistita atunci cand a fost gasita moarta in casa!

“S-a vorbit ca ar fi cazut in vila ei, ca s-ar fi lovit la cap si tot felul de chestii de genul acesta! Ei bine, nu este deloc asa! Cand a fost gasita, avea acea seninatate specifica ei! Statea pe fotoliul din living, cu ultimul premiu primit chiar cu o seara inainte in mana”, au dezvaluit prietenii regretatei actrite, noteaza wowbiz.ro.

Arsinel, gest neasteptat la inmormantarea Cristinei Stamate! Actorul a primit o punga cu un cadou

Cristina Stamate a fost condusa pe ultimul sau drum. Actrita a fost inmormantata la Cimitirul Bellu din Capitala. Printre cei care au participat la inmormantare s-a numarat si Alexandru Arsinel.

La finalul slujbei de inmormantare ce s-a tinut in capela din Cimitirul Bellu, Arsinel a ramas blocat cand, la iesire, o femeie l-a intampinat cu o punga de cadou.

Actorul, trist ca o ingroapa si pe Cristina Stamate la doar 3 zile de cand a condus-o pe ultimul drum pe Stela Popescu, initial, nici nu a stiut cum sa reactioneze.

Femeia aproape ca i-a pus punga in mana. Arsinel a luat-o, la insistentele doamnei si, nici bine n-a coborat treptele de la capela ca a si aruncat un ochi sa vada ce cadou a primit.

Noi audieri in cazul mortii actritei Stela Popescu. Mai multe persoane apropiate actritei au ajuns in fata procurorilor.


stela popescu cristina stamate alexandru arsinel
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004817 (s)