News Flash:

Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe: PSD pare incapabil sa se gestioneze in interior si în acelasi timp sa conduca tara

13 Octombrie 2017
1505 Vizualizari | 0 Comentarii
cristian diaconescu
PSD "pare incapabil sa-si gestioneze interesele inauntrul partidului si in acelasi timp sa conduca tara", aceasta situatie avand repercusiuni si "asupra capacitatii de a gestiona interesele Romaniei", a spus vineri, la MEDIAFAX Live, fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu.
"Cei care au general criza sunt mai interesati de dezvoltarile din interior decat de consecintele in exterior. (...) Partidul de guvernamant din Romania intr-adevar pare incapabil sa-si gestioneze interesele inauntrul partidului si in acelasi timp sa conduca tara . Deci, din aceasta perspectiva situatia este destul de complicata, pentru ca aceasta suscesiune de crize prin care trece un partid aflat la guvernare, intr-o forma sau alta , evident se rasfrange si asupra capacitatii de a gestiona interesele Romaniei. Deci, crizele din Partidul Social Democrat, din coalitie sunt intr-un mod cat se poate de complicat reflectate in intarzierile, in problemele, in neimplinirle pe care le acuza cetatenii Romaniei, nu numai cei care , asa cum isi inchipuie unii lideri PSD le vor raul sau au asa, o fixatie in ceea ce ii priveste", a spus fostul sef al Diplomatiei romane, care a fost vicepresedinte al PSD.
Diaconescu a spus ca actuala criza din PSD este o "problema complicata", de nivel national si care duce la irosirea unor "oportunitati care trec pe langa noi".
"Este o problema complicata. Pentru ca oportunitatile trec pe langa noi, pentru ca, in acest moment, dincolo de gestionarea intereselor Romaniei de zi cu zi, exista proiecte in derulare, exista dezvoltari, strategii la nivel european si nu numai, exista riscuri si amenintari in egala masura la care trebuie sa fim deosebit de atenti si la care trebuie sa avem o pozitie atat nationala, cat si in cadrul comunitatii parteneriale din care facem parte.In conditiile in care un partid este blocat la cel mai inalt nivel, in crize interne, care oricum sunt minore pe langa mizele cu care ar fi confruntat acelasi partid in exercitiul actului de guvernare, sigur ca avem national o problema", a comentat fostul ministru de Externe. Mediafax
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005430 (s)