News Flash:

Accident langa Timisoara: Cinci persoane au fost ranite in urma impactului dintre doua masini

13 Octombrie 2017
1051 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21 1
Cinci persoane au fost ranite, joi, intr-un accident rutier produs langa Timisoara, pe drumul spre aeroport, victimele fiind transportate la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Accidentul rutier a avut loc, joi, in localitatea Ghiroda, pe drumul spre Aeroportul International Timisoara, fiind implicate doua masini. Potrivit politistilor, o femeie in varsta de 71 de ani, aflata la volanul unui autoturism, nu a acordat prioritate la iesirea din parcare si a lovit un autoturism care circula regulamentar si in care se aflau cinci persoane.
In urma impactului, femeia in varsta de 71 de ani, precum si alte patru persoane din masina lovita au fost ranite, fiind transportate la spital pentru ingrijiri medicale, o victima fiind incarcerata.
„Toate victimele au fost constiente, cooperante. La locul interventiei s-au deplasat o autospeciala de stingere cu apa si spuma, o autospeciala cu modul de descarcerare, doua autosanitare SMURD, 12 subofiteri si o ambulanta SAJ”, transmite ISU Timis. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004980 (s)