News Flash:

Corlatean, mesaj catre moldoveni: Bine ati venit in Romania! Bine ati revenit in Europa!

28 Aprilie 2014
694 Vizualizari | 0 Comentarii
Titus Corlatean
Cetăţenii Republicii Moldova vor putea circula, începând de luni, fără vize în Uniunea Europeană, prilej cu care ministrul de Externe, Titus Corlăţean i-a felicitat pe moldoveni, urându-le: "Bine aţi venit în România! Bine aţi revenit în Europa!". "Doresc să adresez felicitări autorităţilor de la Chişinău pentru această reuşită excepţională, obţinută la capătul a patru ani de eforturi şi de reforme intense, desfăşurate nu întotdeauna în circumstanţe externe prielnice, dar promovate în fiecare clipă cu perseverenţă şi curaj. Este, de asemenea, un succes care se datorează fiecărui cetăţean al Republicii Moldova, societăţii de peste Prut în ansamblul său, care a înţeles că numai integrarea europeană poate aduce împlinirea aşteptărilor de libertate, prosperitate şi demnitate", a declarat ministrul Titus Corlăţean, potrivit unui comunicat MAE.

Şeful diplomaţiei a precizat că liberalizarea vizelor este "o probă concretă, profund simbolică, dar şi extrem de convingătoare, a beneficiilor pe care le aduce integrarea europeană".

Titus Corlăţean a reamintit momentul în care românii au putut călători liber în UE, fiind convins că şi moldovenii vor resimţi aceeaşi bucurie. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1105 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013597 (s)