News Flash:

Zi importanta pentru Piedone! Fostul primar afla azi daca va raane in arest sau va eliberat

11 Noiembrie 2015
964 Vizualizari | 0 Comentarii
piedone2
Cristian Popescu Piedone a fost adus miercuri din Arestul Capitalei la Curtea de Apel Bucuresti, care decide daca fostul primar al Sectorului 4 va ramane in arest sau va fi cercetat sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu in legatura cu autorizarea clubului Colectiv.
Fostul primar al Sectorului 4 a fost adus in jurul orei 09.00 la Curtea de Apel Bucuresti (CAB), unde va fi analizata contestatia formulata de acesta dupa decizia de arestare preventiva luata in 7 noiembrie de Tribunalul Capitalei.
In dosarul privind autorizarea clubului Colectiv au mai fost arestate, in 7 noiembrie, Aurelia Iofciu, sefa Serviciului autorizari comerciale din Primaria Sectorului 4, si Luminita Larisa Ganea, angajata la acelasi serviciu, ambele fiind acuzate de procurorii DNA de complicitate la abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit si complicitate la fals intelectual.
In motivarea deciziei de la Tribunalul Bucuresti se arata ca procurorii au argumentat ca primarul si cele doua angajate nu au facut niciun demers din cele stipulate in atributiile lor, atunci cand au eliberat autorizatia de functionare pentru Colectiv, "nici macar demersul minim si firesc de a analiza si de a numara documentele depuse de solicitant".
Procurorii au invocat si faptul ca "inculpatul Popescu Cristian Piedone a desfasurat activitate si in domeniul alimentatiei publice, anterior functiei de primar, asa incat rezulta un tablou complet al indolentei sale in aprecierea ca acordarea de autorizatii se rezuma la declaratii pe proprie raspundere, o suma de bani achitata la ghiseu drept taxa si cateva documente formale". Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006120 (s)