News Flash:

Vanghelie, Geoana si Sova, EXCLUSI din PSD!

28 Noiembrie 2014
1039 Vizualizari | 0 Comentarii
sova dan
Comitetul Executiv National al PSD a votat, joi, excluderea din partid a lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova. Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat, joi, despre excluderea din partid a social-democratilor Mircea Geoana, Dan Sova si Marian Vanghelie, ca majoritatea covarsitoare a colegilor a decis ca trebuie sa mearga pe drumul lui si ca a platit un pret pentru ca nu a fost un om al deciziilor radicale.
Surse social-democrate au mentionat ca au existat in CExN doua propuneri, una de suspendare si una de excludere, fiind votata cea de excludere.
Propunerea de excludere a fost votata cu 80 de voturi "pentru", doua "impotriva" si doua abtineri, au relatat sursele citate.
Potrivit Statutului PSD, excluderile se voteaza cu doua treimi din membrii CExN.
Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat, joi, dupa sedinta Comitetului Executiv National, ca s-a decis ca in primavara anului viitor sa aiba loc Consiliul si Congresul, in care se va alege o noua echipa de lideri si se va decide proiectul politic pentru urmatorii cinci ani.
Victor Ponta a declarat ca ”este un moment mai dificil pentru el, din care poate sa invete sau pot fi gasiti altii mai buni”, si a precizat ca ”este nevoie de o echipa de conducere in PSD care sa fie cu adevarat unita si sa aiba un proiect comun”.
”Din acest punct de vedere, au fost trei dintre colegii nostri pe care nu numai eu, ca daca era vorba numai de mine, lucrurile erau mult mai simple, dar majoritatea covarsitoare a Comitetului Executiv, cu doar doua voturi impotriva, a considerat ca trebuie sa ne despartim drumurile”, a anuntat Ponta.
Victor Ponta a mai spus ca ”nu a fost omul deciziilor radicale si a platit un pret”. Mediafax.ro

mircea geoana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009640 (s)