News Flash:

Ultimele pregatiri pentru Targul de Craciun, la Timisoara

26 Noiembrie 2015
1384 Vizualizari | 0 Comentarii
targ de craciun 1
Timisorenii care au trecut miercuri dimineata prin centrul orasului au putut vedea casutele de la care vor cumpara tot felul de bunatati in perioada sarbatorilor de iarna. Aproximativ 100 de casute sunt puse in centrul orasului. Spre deosebire de anul trecut, la editia de anul acesta, pe langa casuta cu muraturi, la targ va fi amplasata si o casuta plina cu ciocolata si produse din ciocolata.
Cupola din 60.000 de leduri va lumina si in acest an Piata Victoriei. Langa ea va fi impodobit si bradul de Craciun, care vine de la Ocolul Silvic Gurahont, judetul Arad. Ajunge la Timisoara joi sau vineri, potrivit viceprimarului Dan Diaconu. Are aproximativ 16 metri inaltime.
Oficial, Targul de Craciun isi deschide portile in 1 Decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, cand va fi aprins si iluminatul de sarbatori, scrie tion.ro.
Colaci secuiesti, vata pe bat, vin, muraturi, sarmale, salata de vinete, mici, gratare si alte bucate traditionale de romanesti vor gasi timisorenii in centrul orasului pe toata durata targului. Nu vor lipsi produsele de sezon – manusi, fulare, caciuli, dar nici ornamentele de sarbatori sau jucariile, accesoriile pentru femei ori produsele artizanale.
Cea de-a noua editie a targului se deschide in 1 decembrie si isi va inchide portile in 2 ianuarie 2016. Casute vor fi amplasate si in fata scolii generale din cartierul Soarelui.
De 1 decembrie, pe scena din Piata Victoriei vor urca Timisoara Big Band, Ansamblul „Timisul” si solistii Petrica Moise, Carmen Popovici Dumbrava, Dumitru Stoicanescu, Andreea Aleusan, precum si trupele Cover Up, What’s UP si Andra. Nu va lipsi traditionalul foc de artificii. 

timisorenii piata victoriei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007840 (s)