News Flash:

Tanara politista, agresata la strand!

5 August 2016
1220 Vizualizari | 0 Comentarii
politista agresata
O tanara de 27 de ani, angajata a Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara, a fost imbrancita, lovita si zgariata la intrarea intr-un strand din Orastie de un barbat de 30 ani, care era administratorul bazei de agrement. 
Politista era impreuna cu mama ei cand s-a petrecut totul. „Am depus o plangere penala impotriva celui care m-a agresat, administrator al strandului din Orastie. Incidentul s-a petrecut, in timp ce ma aflam cu mama mea in strand. I-am dat banii acestuia si i-am spus ca nu imi trebuie bratara de intrare, pentru ca nu vreau sa ma bronzez cu urme. In acest moment, el a inceput sa imi vorbeasca urat. Mi-a spus „mars afara””. In acel moment m-am aprins si eu. Stia ca sunt politista. A inceput sa ma impinga, m-a lovit si zgariat. A fost o altercatie, in urma careia am avut de suferit. Medicul a stabilit ca am nevoie de sapte zile de ingrijiri medicale pentru a ma recupera”, a declarat tanara.
Parchetul de pe langa Judecatoria Orastie a deschis un dosar penal, pentru loviri si alte violente, in acest caz, urmand ca anchetatorii sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs incidentul.

orastie judecatoria orastie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1278 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006393 (s)