News Flash:

Trei zile de doliu la Curtea de Arges

2 August 2016
1027 Vizualizari | 0 Comentarii
curtea de arges
Trei zile de doliu vor fi decretate la Curtea de Arges, respectiv ziua de 13 august, cand va fi inmormantata Regina Ana a Romaniei, precum si 12 si 14 august, iar Zilele Municipiului au fost amanate, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Primarul municipiului Curtea de Arges, Constantin Panturescu, a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX, ca pentru perioada in care va avea loc inmormantarea Reginei Ana a Romaniei erau programate o serie de manifestari artistice, insa autoritatile au decis amanarea acestora.
"Tocmai am avut o intalnire cu cei din Consiliul Local, am comunicat hotararea luata in urma discutiei cu reprezentantii Casei Regale, iar consilierii au fost cu totii de acord. Astfel, amanam Zilele Municipiului Curtea de Arges, sarbatoare care trebuia sa fie in perioada 13-15 august, de Sfanta Marie. Intentionam sa desfasuram Zilele Municipiului pe 8 septembrie, atunci cand e din nou sarbatoare. Moartea Reginei Ana e un moment istoric pe care trebuie sa il gestionam cat putem de bine. Nu e un eveniment planificat. Pentru distractie nu ne trebuie o data anume. Am convocat toate serviciile din municipiu. Cu totii suntem la datorie. Sunt multe de facut in municipiu, dar speram sa fim cu toate gata la timp. Spre exemplu, in aceasta perioada se desfasurau lucrari de asfaltare. Fortam putin nota pentru ca totul sa fie gata mai repede", a spus Constantin Panturescu.
Potrivit acestuia, la inmormantarea Reginei Ana vor participa peste 15.000 de persoane.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005119 (s)