News Flash:

Romanii il vor pe Vlad Tepes presedinte. Tu pe cine ai trage in teapa?

9 Februarie 2016
1213 Vizualizari | 0 Comentarii
Castigatorul unor alegeri prezidentiale ipotetice, la care ar participa lideri istorici, ar fi Vlad Tepes, potrivit unui studiu realizat de Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic dat publicitatii marti.
Infopolitic arata ca rolul acestei cercetari este cel de a testa profilul dezirabil de presedinte pe care romanii si l-au format.
35% dintre romani l-ar alege pe Vlad Tepes, 21% l-ar vota pe Alexandru Ioan Cuza, 18% pe Stefan Cel Mare, iar 9% pe Mihai Viteazu. In top se mai afla Constantin Brancoveanu si Decebal cu 6%, urmati de Tudor Vladimirescu cu 2%.
Vlad Tepes este castigator printre alegatorii de toate varstele, fiind pe primul loc in preferintele ambelor sexe. Barbatii sunt insa intr-o mai mare masura admiratori ai acestui model - 42% dintre ei opteaza pentru Vlad Tepes, in vreme ce doar 29% dintre femei l-ar alege.
Doamnele si domnisoarele se pronunta in numar mai mare pentru Alexandru Ioan Cuza (25% fata de 15% barbatii) si Stefan cel Mare (21% fata de 15% cei de sex masculin).
27% dintre votantii UDMR se declara in favoarea lui Vlad Tepes - aproape la egalitate cu Stefan cel Mare, pentru care se pronunta 26%. 40% dintre votantii de stanga si 33% dintre cei de dreapta l-ar vota pentru domnitorul Tarii Romanesti.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006541 (s)