News Flash:

Alpinistul Alex Gavan a devenit consilier personal al ministrului Mediului

8 Februarie 2016
1135 Vizualizari | 0 Comentarii
alex gavan
Alpinistul Alex Gavan a anuntat luni pe contul sau de Facebook ca a acceptat sa colaboreze "si formal, in calitate de consilier personal" cu ministrul Mediului Cristiana Pasca Palmer.
"Dragi prieteni, dupa cum stiti, in afara de performanta la altitudine sunt foarte implicat si in diverse cauze, in special legate de mediu. Si cand spun «implicat» nu am in minte doar genul acela de activism fara substanta, ci o abordare orientata catre solutii. Vad acest gen de implicare nu ca pe o optiune, ci ca pe o datorie. Pe care toti o avem fata de noi insine si fata de cei de langa noi. Acesta este, de altfel, unul dintre motivele pentru care am acceptat sa colaborez ti formal, in calitate de consilier personal, cu ministrul mediului, doamna Cristiana Pasca Palmer. Fara politica, la fel de rezonabil sau mai putn rezonabil ca si pana acum, cum ati vazut, de altfel, de fiecare data", si-a motivat decizia Gavan.
De asemenea, ministrul Mediului a notat pe pagina sa de Facebook: "Ii urez bun-venit in echipa mea de consilieri lui Alex Gavan - alpinist roman de inalta performanta si totodata un activ iubitor de mediu si natura, valori pe care le impartasesc".
Un promotor al urcarii celor mai inalte varfuri din lume "prin mijloace corecte", Alex Gavan a escaladat pana acum cinci varfuri de peste 8.000 de metri din Himalaya, fara sa utilizeze oxigen suplimentar si fara sa apeleze la sprijinul serpasilor. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1479 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006633 (s)