News Flash:

Prognoza meteo pentru vineri, sambata si duminica

18 August 2016
1104 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
In Dobrogea, estul Munteniei si in regiunile nordice vremea va fi in general frumoasa, cu cerul variabil si doar izolat se vor semnala ploi de scurta durata, informeaza ANM.
VINERI
IN TARA
In Dobrogea, estul Munteniei si in regiunile nordice vremea va fi in general frumoasa, cu cerul variabil si doar izolat se vor semnala ploi de scurta durata. In restul teritoriului, mai ales in cursul zilei vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 de grade in depresiuni si 32 de grade in sud-est, iar cele minime vor fi cuprinse intre 11 grade in depresiuni si 23 de grade in nordul litoralului.
BUCURESTI
Cerul va fi temporar noros si vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 29 de grade, iar cea minima va fi de 18...19 grade.
LA MUNTE
Vremea va fi in general instabila. Mai ales pe parcursul zilei, temporar innorarile vor fi accentuate si se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in zona Carpatilor Meridionali si local in restul masivelor montane. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp si vor fi conditii de grindina. Temperatura aerului nu va suferi variatii notabile fata de ziua anterioara.
LA MARE
Vremea se va incalzi usor fata de ziua precedenta. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare ziua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 29 de grade, iar cele minime intre 20 si 23 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 24 si 26 de grade.
SAMBATA
IN TARA
Valorile termice vor marca o crestere fata de ziua precedenta in toate regiunile, iar in sudul si sud-estul tarii vremea va deveni calduroasa in orele amiezii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza, cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului local in regiunile nordice si in zonele de deal si de munte, iar izolat si in restul teritoriului. Punctiform vor fi posibile caderi de grindina si cantitati de apa mai insemnate. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 de grade in estul Transilvaniei si 33 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse intre 10 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 23 de grade pe litoral.
LA MUNTE
Vremea va fi in continuare in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate mai ales dupa-amiaza si in primele ore ale serii, cand pe arii relativ extinse se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Punctiform vor fi posibile caderi de grindina si indeosebi in zona Carpatilor Orientali si Meridionali se vor putea acumula cantitati de apa mai insemnate. Temperatura aerul va creste usor.
LA MARE
Vremea va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28 si 30 de grade, iar cele minime intre 21 si 23 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 25 si 27 de grade.
DUMINICA
LA MUNTE
Vremea se va mentine in general instabila.Instabilitatea atmosferica se va manifesta prin innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, local dupa-amiaza, iar seara dar mai ales in cursul noptii  indeosebi in masivele vestice si de sud-vest, unde, pe spatii mici se vor acumula cantitati de apa insemnate si vor fi posibile caderi de grindina. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul anterior.
LA MARE
Vremea va fi calda. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28 si 31 de grade, iar cele minime intre 21 si 23 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 25 si 27 de grade.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1331 (s) | 33 queries | Mysql time :0.005185 (s)