News Flash:

Presedintele ales, Klaus Iohannis, asteptat la Alba Iulia de 1 Decembrie

26 Noiembrie 2014
1235 Vizualizari | 0 Comentarii
klaus johanis
Presedintele ales, Klaus Iohannis, este asteptat la Alba Iulia, in 1 Decembrie, autoritatile locale anuntand ca au pregatit de Ziua Nationala un program variat pe durata a trei zile, care va cuprinde, printre altele, o parada militara, concerte, spectacole de lasere si focuri de artificii.
Purtatorul de cuvant al Primariei Alba Iulia, Mihai Coser, a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX ca manifestarile de la Alba Iulia dedicate Zilei Nationale a Romaniei se vor desfasura si in acest an sub genericul "Festival de Romania" si vor debuta sambata, cand va fi deschis Parcul Sarbatorilor de Iarna amenajat in cetatea din municipiu.
Mihai Coser a spus ca manifestarile vor culmina in 1 Decembrie, cand vor avea loc festivitatile traditionale, dar si o parada militara, o defilare cu steaguri de mari dimensiuni, concerte, focuri de artificii si spectacole de lasere.
Potrivit acestuia, Alba Iulia va gazdui in preajma zilei de 1 Decembrie si Congresul Spiritualitatii Romanesti, care ii reuneste pe reprezentantii comunitatilor romanesti din Diaspora.

mihai coser
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010119 (s)