News Flash:

Magdalena Serban, femeia suspectata ca a comis crima de la statia de metrou Dristor 1, dusa la penitenciar pentru expertiza psihiatrica. Parchetul verifica si alte apeluri la 112

15 Decembrie 2017
836 Vizualizari | 0 Comentarii
criminala 1

Magdalena Serban, femeia acuzata ca a ucis o tanara, impingand-o in fata metroului, si ca ar incercat sa omoare o alta fata, in aceeasi maniera, a fost dusa de la Penitenciarul Jilava la Parchetul Capitalei pentru proceduri privind expertiza psihiatrica. Parchetul verifica mai multe apeluri la 112.

De la anuntul privind comiterea crimei de la metrou, mai multe persoane au apelat numarul de urgenta 112, precizand ca o cunosc pe suspecta. Anchetatorii verifica daca printre apeluri sunt si persoane care au fost la fata locului in momentul in care au avut loc atacurile, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Magdalena Serban este in arest preventiv la Spitalul Penitenciar Jilava, unde i se evalueaza starea de sanatate.

Marti, femeia a impins o tanara de 25 de ani in fata metroului, la statia Dristor 1, aceasta decedand in urma impactului.
Tot marti, in jurul orei 19:54, in timp ce se afla pe peronul statiei de metrou Dristor 1, Magdalena Serban a impins o alta fata spre liniile de metrou, iar dupa ce victima a cazut pe sine, in timp ce aceasta incerca sa se agate de marginea peronului, a lovit-o in zona capului cu piciorul.

Directorul general al Politiei Capitalei, chestorul Nicu Dragos, a declarat ca institutia pe care o conduce nu a fost informata de apelul la 112 legat de tentativa de omor de la statia de metrou Costin Georgian. Serviciul de Telecomunicatii Speciale a sesizat parchetul in legatura cu operatorului 112.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004817 (s)