News Flash:

Lotul 2 al autostrazii Arad – Nadlac este aproape finalizat

29 Noiembrie 2014
1139 Vizualizari | 0 Comentarii
Constructorul care se ocupa de lotul 2 al autostrazii Arad – Nadlac este aproape gata cu lucrarile, iar in perioada urmatoare vor fi aplicate si marcajele rutiere. Din pacate, nu vom trece granita in Ungaria pe autostrada, in primul rand pentru ca mai este de lucru la primul lot al acestei autostrazi, dar si pentru ca ungurii nu au terminat lucrarile la soseaua lor.
Momentul in care vom merge spre vest pe autostrada nu va fi anul acesta. Vestea buna este ca lotul doi din autostrada Arad – Nadlac este aproape gata. Constructorul, asocierea Max Boegl – Astaldi, a terminat lucrarile de constructie la acest lot, trecerile peste autostrada sunt finalizate, mai este putin de lucru la intrarile si iesirile pe autostrada. Asfaltul a fost deja aplicat, mare parte dintre parapeti au fost deja instalati pe toti cei 21 de kilometri ai tronsonului. In acest moment constructorul lucreaza la marcajele rutiere.
De lucrat mai este la primul lot, cel pana la Pecica, aici sunt cinci kilometri de drum, de la kilometrul 22 la 27 unde aceiasi asociere de firme lucreaza la repararea lucrarilor lasate in urma de firma ce a castigat initial constructia acestui tronson. Pe cei cinci kilometri mai sunt de efectuat lucrari la terasamente la unul dintre podete, dar si la asternerea balastului si a asfaltului. Mai este de lucrat la una dintre supratraversarile peste autostrada, scrie tion.ro.
Termenul de finalizare a fost stabilit pentru ianuarie 2015, iar costurile sunt de 248,4 milioane lei.
In plus, pe partea maghiara nu este gata autostrada, deci deocamdata nu se va putea trece in Ungaria direct pe autostrada. Temporar, soferii care vor merge pe autostrada spre Ungaria vor fi directionati spre actualul punct de trecere a frontierei.

arad nadlac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008388 (s)