News Flash:

Probleme mari pentru Udrea. Ce i s-a intamplat!

28 Noiembrie 2014
1452 Vizualizari | 0 Comentarii
Un barbat de origine romana care a intrat prin efractie in casa unei batrane de 81 de ani si a atacat-o pe aceasta cand se afla in pat, a fost condamnat la 16 de ani de inchisoare.

Adrian Udrea, in varsta de 39 de ani, a pledat vinovat pentru viol si furtul unor bijuterii de la victima sa vulnerabila, care traia langa Felixstowe, Suffolk.

Politia a fost chemata la locuinta batranei pe data de 28 septembrie, ora 02:00, dupa ce aceasta a raportat incidentul. Udrea a fost arestat doua zile mai tarziu siincarcerat la Curtea Suprema Ipswich.

Inspectorul sef, Andy Smith, a declarat: "Pentru o batrana, sa fie supusa unui tratament atat de oribil si degradant, in propria casa, este ingrozitor! Nu putem decat s-o apreciem pe doamna ca a avut curajul si determinarea sa denunte acest incident. Promptitudinea sa ne-a ajutat sa identificam si sa prindem infractorul rapid."
Michelle Brown, procuror, a spus: "Adrian Udrea este responsabil pentru o fapta brutala si abominabila asupra unei victime vulnerabile. Tuturor ne place sa credem ca suntem in siguranta in propria noastra casa si a fost terifiant pentru aceasta femeie sa se trezeasca cu un hot in casa, care, pe deasupra, a indraznit s-o si batjocoreasca."

Familia victimei a spus ca este "multumita" de sentinta si ca "spera ca totul sa se desfasoare in liniste si sa poata trai in pace pe viitor."
Sursa: dailymail.co.uk 

barbat efractie atacat condamnat inchisoare adrian udrea viol politia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005180 (s)