News Flash:

Gheorghe Piperea a demisionat din postul de consilier onorific al primului-ministru Mihai Tudose

14 Noiembrie 2017
1024 Vizualizari | 0 Comentarii
piperea ohs7ntilz3

Avocatul Gheorghe Piperea si-a anuntat, luni seara, demisia din functia de consilier onorific al primului-ministru, demisia sa survenind la cateva ore dupa un atac dur la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea.
”Am decis sa imi inaintez demisia din functia de consilier onorific al premierului, care a fost de acord. Motivul este ca nu vreau sa acaparez atentia publica si sa deviez, chiar si pentru cateva ore, programul administratiei. Mai importante si urgente sunt Codul Fiscal si dezbaterea relativa la legile justitiei. Plus conditiile economice setate in laboratoarele financiar-bancare, conditii care se anunta a fi aspre in 2018”, a scris, pe Facebook, Gheorghe Piperea.

Acesta a precizat ca decizia demisiei ii apartine nefiindu-i solicitata. ”Precizez ca nu premierul si nici vreun membru al partidelor de la guvernare mi-au cerut demisia. Initiativa mi-a apartinut. Cine si-a imaginat ca sunt manipulabil, s-a inselat. Raman acelasi”, a conchis Piperea.

Avocatul Gheorghe Piperea a fost numit, potrivit unei decizii publicata in data de 20 iulie 2017, in Monitorul Oficial, in functia de consilier onorific al premierului pe chestiuni de fiscalitate, banking, piata de capital si insolventa.


liviu dragnea piperea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006378 (s)