News Flash:

Fostul secretar de stat Adrian Dobre il da in judecata pe Cristian Ghinea

22 August 2016
1067 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristian Ghinea
Fostul secretar de stat in Ministerul Muncii Adrian Dobre (PSD) i-a cerut demisia lui Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, declarand ca il va da in judecata pentru afirmatii "total neadevarate, nefondate si manipulatorii" referitoare la programul pentru tinerii someri.
Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a declarat pentru MEDIAFAX ca nu a primit inca o citatie. "Ne vedem in instanta", a fost mesajul lui Cristian Ghinea pentru fostul secretar de stat din Ministerul Muncii Adrian Dobre.
Dobre a publicat o scrisoare deschisa, in care respinge acuzatiile formulate de Cristian Ghinea referitoare la programul "Schema de Garantii pentru Tineri". "Afirmatiile domnului Ghinea sunt total neadevarate, nefondate si manipulatorii, ceea ce le califica a fi minciuni abjecte si calomnii. (…) Proiectul in speta, de o mare importanta pentru tinerii din Romania, <<Schema de Garantii pentru Tineri>>, este in momentul de fata un proiect ratat! Il consider responsabil pe dl Ghinea de blocarea cu buna stiinta si cu rea credinta a acestui proiect extrem de important pentru tinerii din Romania si pentru piata muncii din viitor. Am inteles jocul domnului Ghinea. E simplist", a opinat Adrian Marius Dobre.
Adrian Marius Dobre i-a cerut demisia ministrului Fondurilor Europene. "Minciuna ordinara si calomnia nu vor putea ascunde niciodata dezastrul si prejudiciul creat de dumneavoastra la Ministerul Fondurilor Europene! Cat despre minciuna si calomnie, in spiritul transparentei totale, a deplinei responsabilitati si pentru a arata opiniei publice din Romania importanta acestui proiect pierdut, dar si faptul ca nu este nimic de ascuns, va solicit domnule Ghinea sa explicati afirmatiile dvs mincinoase in instanta, in fata judecatorilor", a mai sustinut Dobre.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006166 (s)