News Flash:

Fostul ofiter SRI implicat in hartuirea Laurei Codruta Kovesi ramane in arest preventiv

21 Septembrie 2016
1018 Vizualizari | 0 Comentarii
Codruta Kovesi
Curtea de Apel Bucuresti a decis, miercuri, mentinerea in arest preventiv a fostului ofiter SRI Daniel Dragomir, pus sub acuzare in dosarul Black Cube privind hartuirea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.
Daniel Dragomir a fost arestat preventiv pe 14 septembrie in urma unei decizii a Tribunalului Bucuresti, acesta a facut apoi contestatie, respinsa miercuri de Curtea de Apel Bucuresti.
Daniel Dragomir a fost retinut saptamana trecuta de procurorii DIICOT pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, instigare la acces ilegal la un sistem informatic, instigare la transfer neautorizat de date informatice, instigare la operatiuni ilegale cu dispozitive si programe informatice, instigare la fals informatic si instigare la violarea secretului corespondentei.
Dragomir este un fost ofiter SRI si a ocupat functia de sef grupare sectoare informativ-operative in Directia Generala de Prevenire si Combatere Terorism din cadrul Serviciului. In anul 2015, el a fost trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta si spalare a banilor.
Potrivit DIICOT, Daniel Dragomir a intrat in legatura, prin intermediul unei persoane, cu un reprezentant al companiei israeliene Black Cube, caruia i-a impartasit strategia sa si scopul urmarit, respectiv denigrarea unor persoane pe care le considera responsabile pentru trimiterea sa in judecata de catre Directia Nationala Anticoruptie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006212 (s)