News Flash:

Cristoiu: Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu – adevaratii responsabili de pirjolirea tarii de catre hoarda lui Dacian Ciolos

21 Septembrie 2016
1247 Vizualizari | 0 Comentarii
cristoiu
Vineri, 16 septembrie 2016, pe cristoiublog.ro sub titlul Inainte de a se retrage la Bruxelles, Hoarda lui Dacian Ciolos pirjoleste Romania! atrageam atentia asupra unuia dintre cele mai grave fenomene din Istoria Romaniei postdecembriste:

Guvernul Dacian Ciolos, desi simplu Guvern de administrare a alegerilor, s-a angajat intr-o serie de masuri catastrofale pentru Romania, dar care raspund Grupurilor de interese interne si externe, care dirijeaza Guvernul. Mai sint pina la alegeri mai putin de trei luni.

In aceasta perioada, ar fi normal ca Guvernul Dacian Ciolos sa se limiteze la administrarea treburilor zilnice ale tarii.

Intentia de a modifica prin Ordonanta de urgenta Codul Fiscal a fost insa semnalul nelinistitor ca Guvernul Dacian Ciolos are de gind in perioada care i-a ramas sa ia masuri ireparabile prin Ordonante de Urgenta.

Aceste masuri, cerute de grupurile de interese, vin dinspre toti ministrii, care cauta acum sa se aranjeze dupa plecare.

In cazul unui Guvern politic, inaintea alegerilor parlamentare, ministrii sunt deosebit de prudenti in masurile luate. Aflat inaintea examenului crucial, partidul care i-a numit ii tine sub control, preocupat sa nu piarda capital politic prin deciziile controversate ale ministrilor. La rindul lor, ministrii stiu ca dupa alegeri, tot la partid vor fi obligati sa apeleze pentru a-si gasi un serviciu. De aceea, ministrii dintr-un Guvern politic evita pe cit posibil sa ia decizii controversate in perioada preelectorala.

Nu e cazul ministrilor din Guvernul Dacian Ciolos.

Toti, dar toti, in frunte cu premierul, stiu ca dupa alegeri trebuie sa-si caute serviciu.

Toti, dar absolut toti, in frunte cu premierul, stiu ca nu vor da socoteala nimanui pentru deciziile dubioase luate pina la plecarea de la Victoria. De aceea, toti, dar absolut toti, in frunte cu premierul, incearca sa se aranjeze de pe acum.

Dind satisfactie unor grupuri de interese interne si externe, ei isi asigura de pe acum functii banoase dupa alegeri, unii dintre ei chiar si parale bine puse deoparte de grupurile de interese. Situatia e unica in Istoria Romaniei: Inainte de a se retrage la BruxellesHoarda lui Dacian Ciolos pirjoleste Romania!”

Principalul instrument de pirjolire a tarii il reprezinta Ordonantele de Urgenta.

Pina luni, 19 septembrie 2016, Guvernul Dacian Ciolos daduse 55 de Ordonante de Urgenta.

55 de Ordonante de Urgenta in doar opt luni!

O performanta antidemocratica pe care n-a atins-o nici un guvern politic postdecembrist!

Luni, 19 septembrie 2016, Guvernul Dacian Ciolos a mai dat 3 (trei) ordonante de urgenta.

Trei ordonante de urgenta intr-o sedinta de Guvern saptaminala!

Pina la alegerile parlamentare au mai ramas 11 saptamini.

Daca se pastreaza acest ritm, pina la plecarea de la Victoria, Guvernul Ciolos va mai emite inca 33 de Ordonante de Urgenta.

33 (treizeci si trei!)

Desi au mai ramas pina la alegeri mai putin de 3 luni, ministrii Guvernului Dacian Ciolos se comporta ca si cum ar fi membrii unui Guvern desemnat pe 4 ani, care tocmai acum au cistigat alegerile cu peste 90%.

La Interne, Dragos Tudorache anunta modificari radicale in privinta DIPI. Acelasi ministru, cu o cariera suspecta (dintr-un judecator debutant la Galati e luat si parasutat intr-o misiune internationala in Kosovo), se pregateste sa modifice structura MAI.

La Ministerul Educatiei, Mircea Dumitru, unul dintre pionii Sistemului monstruos creat si dezvoltat de Traian Basescu, e pe cale sa modifice Bacalaureatul.

La Ministerul Culturii continua Operatiunea Cumintenia Pamintului de trecere a 11 milioane de euro din Bugetul national in pusculitele Grupurilor de interese.

Mult mai grav, criminal chiar, Guvernul Ciolos se pregateste sa faca Bugetul 2017. Pentru aceasta lovitura, el a aminat alegerile pina pe 11 decembrie 2016. Pentru urmatoarele trei luni, Guvernul nelegitim Dacian Ciolos pune la cale mutatii de structura in Romania, desi, repet, mandatul sau a fost cel de guvern interimar.

Putea fi preintimpinata aceasta pirjolire a tarii de o hoarda ale carei interese n-au nici o legatura cu Poporul Roman?

Putea, desigur.

Vineri, 5 august 2016, Liviu Dragnea a anuntat ca PSD va depune o Motiune de Cenzura impotriva Guvernului Dacian Ciolos.

Motiunea ar fi avut rostul de a lua Guvernului Dacian Ciolos instrumentele prin care provoaca Dezas trul tarii pe ultima suta de metri de guvernare.

Daca Motiunea trecea, Guvernul Dacian Ciolos devenea ceea ce trebuia sa fie prin mandatul dat de Parlament anul trecut:

Un guvern interimar, cu puteri limitate la administrarea treburilor curente si pregatirea algerilor.

Depunerea Motiunii de cenzura era nu numai un act cerut de Interesul national, dar si un act in concordanta cu criticile publice aduse Guvernului Dacian Ciolos de catre PSD si ALDE, toate concentrate pe adevarul ca fiecare zi care trece e o noua zi de Dezastru.

Joi, 11 august 2016, intr-o conferinta de presa zapacitoare, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu anunta ca nu mai depun Motiunea de cenzura. Motivul real?

Unul tipic politicianismului de varza murata din Moldo- Valahia.

Guvernul Dacian Ciolos trebuie lasat sa continue pirjolirea tarii.

Identificindu-l cu PNL, PSD si ALDE vor cistiga alegerile. Astfel, cele doua partide cred ca vor repeta succesul electoral al PSD din 2000, dupa Dezastrul care a fost Guvernarea CDR. Misiunea principala a unui partid de Opozitie nu e insa cucerirea Puterii cu orice pret.

Misiunea principala e sa tina sub control Puterea in exercitiu, s-o amendeze cind o ia razna, s-o corecteze, s-o opreasca de la masuri care contravin interesului national.

Calculul PSD si ALDE intra in conflict cu aceasta misiune de partide de Opozitie.

S-ar putea ca PSD si ALDE sa cistige alegerile (desi stiind cite ceva despre Celula de la Cotroceni, care conduce Institutiile de forta in vederea scrutinului, am indoieli serioase ca asa va fi). Daca PSD si ALDE vor cistiga alegerile, cele doua partide vor prelua o Romanie pirjolita.

Merita cistigarea alegerilor acest pret? PAREREA LUI TERENTE Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu – adevaratii responsabili de pirjolirea tarii de catre hoarda lui Dacian Ciolos Ca Liviu Dragnea mai ales nu se gindeste la interesul national, ci la interesul PSD-ist de a ajunge la ciolan ne-o dovedeste intimplarea de luni, 19 septembrie 2016, din Parlament. Presa de fatuce si gugustiuci a vazut in momentul de luni o confruntare intre PSD si Guvernul Dacian Ciolos. Aiurea!

Momentul de luni din Parlament a fost un triumf electoral pentru Dacian Ciolos.

Ca sa nu se spuna ca PSD e complicele Dezastrului national numit Guvernul Dacian Ciolos, pe 8 septembrie 2016, Liviu Dragnea i-a trimis premierului o scrisoare deschisa prin care-l invita sa vina in Parlament si sa prezinte starea economica a tarii.

Cum era de asteptat, Dacian Ciolos n-a putut decit sa salute „initiativa presedintelui PSD”.

Cum Dumnezeu sa raspunda altfel? In locul unei Motiuni de Cenzura, care i-ar fi luat Instrumentul Ordonantelor de urgenta, Liviu Dragnea il invita pe Dacian Ciolos sa-si faca publicitate electorala de la tribuna sedintei comune a Camerei Deputatilor si Senatului.

O premiera in istoria postdecembrista. Inainte de a merge la Parlament, Dacian Ciolos a fost la Guvern, unde a mai trintit tarii, in nas, inca 3 (trei) ordonante de urgenta.

La tribuna Parlamentului Dacian Ciolos a facut ceea ce ar fi facut orice politician caruia adversarul ii face cadou o asemenea pleasca.

De a-si face publicitate electorala. Potrivit presei, Liviu Dragnea i-a dat o replica dura lui Dacian Ciolos de la Tribuna Parlamentului.

La rindu-i, dupa ce s-a fandosit cu marile realizari, Dacian Ciolos i-a raspuns lui Liviu Dragnea la fel de taios. Dupa cum era de asteptat, presa sub acoperire s-a napustit sa publiciteze doar interventiile lui Dacian Ciolos. Ale lui Liviu Dragnea au fost trecute sub tacere.

Prostie cu ghiotura din partea lui Liviu Dragnea?

Fireste ca nu.

Pregatirea guvernului de Uniune Nationala sub conducerea lui Dacian Ciolos.

O Motiune de cenzura ar insemna o situare fata de Dacian Ciolos pe pozitii publice de dusmanie de moarte.

Asta ar face imposibila intrarea PSD intr-un Guvern de Uniune Nationala condus de Dacian Ciolos. Ca sa nu se alimenteze insa speculatiile cu negustoria incheiata inca de pe acum de PSD, Liviu Dragnea se face ca-i da un ghiont lui Dacian Ciolos.

In realitate, ghiontul e pupic.
Articol preluat de pe evz.ro 

codul fiscal premierul bruxelles
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004894 (s)