News Flash:

Fosta sotie a patronului Hexi Pharma: Dan Condrea a facut psihoterapie in anul 2008

20 Iulie 2016
1507 Vizualizari | 0 Comentarii
condrea
Laura Georgescu, fosta sotie a lui Dan Condrea, sustine concluziile procurorilor potrivit carora moartea barbatului a fost un act suicidal, precizand ca in anul 2008, patronul Hexi Pharma a facut psihoterapie mai multe luni.
“Daca vad probele, daca vad ca a facut de 13 ori drumul, eu nu pot sa contest probele. Avea depresie severa si refuza sa mearga la terapie. A facut psihoterapie si in trecut, din aprilie 2008 pana in septembrie –octombrie 2008. Dupa ce a renuntat la psihoterapie a intentat actiunea de divort. Eu l-am dus la psihoterapie”, a declarat Laura Georgescu pentru MEDIAFAX.
Femeia este de parere ca lipsa suportului afectiv, in conditiile scandalului Hexi Pharma, l-ar fi determinat pe Condrea sa recurga la sinucidere.
Reactie Laurei Georgescu vine dupa ce, miercuri, Parchetul General a anuntat ca a clasat dosarul privind moartea lui Dan Condrea.
"Raportul medico-legal arata ca moartea lui Dan Condrea a fost una violenta, fiind cauzata de leziuni traumatice care s-au putut produce prin loviri de corpuri si planuri dure, cat si prin strivire de componentele unui autovehicul, urmare a unui impact cu un obstacol (politraumatism rutier) si sunt in legatura de cauzalitate directa neconditionata cu decesul. La autopsie nu s-au constatat leziuni fara caracter vital sau leziuni care pot avea alt mecanism de producere decat cel anterior mentionat", a declarat Cornelia Sandru, consilier personal al Procurorului General al Romaniei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006425 (s)