News Flash:

Esti somer? Sunt mii de locuri de munca vacante in Timis

12 Mai 2015
1121 Vizualizari | 0 Comentarii
Judetul Timis ofera slujbe pentru toti doritorii, doar intentie sa fie. Pe langa sursa clasica, adica Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, cei interesati au la dispozitie mii de slujbe din cele mai diverse domenii prin intermediul site-urilor de plasare de pe internet.
De la joburi de ingineri IT si programatori software, la casierite, agenti de vanzari, economisti, bucatari sau soferi de camion, toate aceste pozitii sunt disponibile pentru a fi accesate de doritori. Timisul ese depasit la numar de slujbe disponibile doar de Bucuresti, cu 9610 pozitii, respectiv Cluj, cu 3550 de slujbe, conform datelor existente pe unul dintre principalele site-uri de plasare a fortei de munca.
In Timis sunt disponibile 3864 de pozitii, iar pentru strainatate, una dintre cele mai „vanate” destinatii, 3377 de slujbe. Considerat in concurenta cu Timisul, Aradul are in oferta 1670 de joburi, scrie tion.ro.
Judetul Timis atrage permanent solicitantii de locuri de munca din alte zone, un fenomen pozitiv, iar piata locala nu mai poate acoperi in totalitate cererile lansate de economia in continua crestere. Investitorii straini aleg tot mai des Timisul pentru a-si stabili prezenta in Romania, aceasta pentru ca piata muncii ofera forta de munca educata si bine pregatita, dar si pentru apropierea de vest si existenta de legaturi ruiere, feroviare si aeriene relativ bune.

judetul timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004533 (s)