News Flash:

Duminici distractive pentru copii, cu teatru de papusi, la IULIUS MALL

6 Septembrie 2016
1056 Vizualizari | 0 Comentarii
TEATRU DE PAPUSI
Vacanta mare, cea mai indragita de elevi, se va incheia in curand, insa distractia la Iulius Mall Timisoara continua. Din acest week-end, copiii au program asigurat la Iulius Mall: teatru de papusi, in fiecare zi de duminica.
Marionetele vor prinde viata si isi vor istorisi intamplarile de la ora 12.00, in food court-ul Almondo. Iar vestea buna este ca intalnirile preferate ale celor mici cu lumea fascinanta a povestilor vor avea loc pana in luna decembrie inclusiv.
Reprezentatiile vor debuta pe 11 septembrie 2016, cu piesa „Verde Imparat”. Pe 18 septembrie, prichindeii vor avea ocazia sa afle „Cum s-a cumintit Ionica”, pentru ca o saptamana mai tarziu, sa se delecteze cu „Elefantelul curios”. In duminicile din luna octombrie sunt programate unele dintre cele mai indragite istorisiri: „Scufita rosie”, „Hansel si Gretel”, „Capra cu trei iezi”, „Cenusareasa” si „Dumbrava minunata”.
In noiembrie, copiii sunt invitati sa intre in atmosfera de basm descrisa in piese precum: „Fata Babei si Fata Mosului”, „Muzicantii din Bremen”, „Motanul Incaltat” si „Praslea cel Voinic si Merele de Aur”.
In ultima luna din an, duminicile sunt rezervate pentru reprezentatiile: „Padurea Fermecata”, „Vistiernicul cel Avar” si „Cei Trei Purcelusi”. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 33 queries | Mysql time :0.006410 (s)