News Flash:

DECIZIE-SOC luata de Ilie Sarbu

31 August 2015
1257 Vizualizari | 0 Comentarii
Ilie Sarbu
Senatorul PSD Ilie Sarbu a declarat ca se retrage complet din politica si va demisiona atat din PSD, cat si din Senat, in pregatirea votului din Parlament prin care ar urma sa preia o functie de vicepresedinte al Curtii de Conturi, care va avea loc peste doua saptamani.
"La un moment dat, toti trebuie sa ne retragem, stiti cum e viata. (...) Intotdeauna in politica se succed generatiile si am apreciat ca este un moment in care pot sa fac mai mult in alta parte", a spus Sarbu, dupa sedinta grupului PSD din Senat.
El a precizat ca votul pentru numirea sa la Curtea de Conturi va avea loc peste doua saptamani si intre timp va demisiona din Senat si din PSD.
Ulterior, Ilie Sarbu a declarat ca a amanat acest moment deoarece Victor Ponta avea nevoie de ajutorul sau in Senat, insa acum lucrurile sunt pe "fagasul normal", iar Mihai Fifor va putea sa-i preia atributiile.
"E greu de spus de ce renunt la politica dupa 23 de ani. Intotdeauna in politica se succed generatiile si am apreciat ca este un moment in care pot sa fac mai mult in alta parte. (...) La un moment dat, toti trebuie sa ne retragem, stiti cum e viata", a spus Sarbu. Mediafax.ro

psd senat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006077 (s)