News Flash:

CRIMA infioratoare la Ploiesti

4 August 2016
1517 Vizualizari | 0 Comentarii
crima coafor iasi
Cadavrul unei femei de aproximativ 30 de ani a fost gasit, joi dimineata, in tufisurile de pe o strada din Ploiesti. Descoperirea macabra a fost facuta de un om al strazii, care a si alertat autoritatile. Dupa toate probabilitatile, crima a avut loc in urma cu cateva ore.
Tanara a fost injunghiata de mai multe ori in zona cervicala, ceea ce i-a facut pe politisti sa mearga pe varianta unei crime. Corpul neinsufletit a fost ascuns in tufisurile de pe marginea strazii Poligonului din Ploiesti, insa dupa toate indiciile femeia a fost ucisa in alta parte, iar criminalul a vrut sa scape de cadavru.
Asupra cadavrului nu au fost gasite documente care sa ajute la identificarea victimei, iar anchetatorii incearca in prezent sa ii stabileasca identitatea.
Pe langa cercetarea specifica la fata locului, anchetatorii folosesc si caini de urma care i-ar putea conduce la autorul crimei, potrivit observatorph.ro. Pe rana de la gatul tinerei a fost infasurata o punga de plastic, probabil pentru a impiedica scurgerea sangelui, procurorii presupunand ca victima a fost transportata in locul unde a fost gasita cu o masina.
Cadavrul femeii a fost ridicat si va fi transportat la Serviciului de Medicina Legala din Ploiesti pentru investigatii. Femeia purta verigheta, fapt ce arata ca este posibil sa fi fost casatorita.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1109 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004754 (s)