News Flash:

Clotilde Armand, la Resita: USR vrea sa infiinteze filiale in toate judetele tarii inainte de alegerile parlamentare

12 Septembrie 2016
1369 Vizualizari | 0 Comentarii
clotilde armand2
Conducerea Uniunii Salvati Romania (USR) intentioneaza sa constituie filiale in toate judetele tarii, pana pe data de 20 octombrie, astfel incat, sa poata sa finalizeze si listele cu candidati pentru alegerile parlamentare, a declarat sambata, intr-o conferinta de presa, sustinuta la Resita, Clotilde Armand, vicepresedinte al USR. 
'Avem deja o filiala infiintata, iar alte zece asteapta sa fie create. Exista si judete unde, din pacate, inca nu am reusit sa ne intalnim cu grupul de initiativa, ceea ce este o problema. Noi avem, insa, intentia sa cream filiale in toate judetele tarii. Proiectul nostru este gandit pe termen mediu si lung, dar ni s-a spus ca nu putem pierde patru ani. In acest fel, exista sansa ca Romania sa aiba un Guvern corect in acesti patru ani. Depindem, insa, de oamenii de aici, din teritoriu', a afirmat Clotilde Armand. 
Vicepresedintele USR s-a intalnit la Resita cu grupul de initiativa din judetul Caras-Severin, caruia i s-au prezentat criteriile de integritate in ceea ce priveste selectia oamenilor. 
'Pana pe 20 octombrie, trebuie sa avem constituite filialele. In multe judete avem deja constituite grupurile de initiativa, care activeaza. Sunt grupuri de oameni omogeni, oameni frumosi, care nu au mai facut politica, oameni care vor sa schimbe in bine comunitatea din care fac parte', a precizat Crisan Talpes, coordonator pentru judetele Caras-Severin si Hunedoara din partea USR. 
Pe de alta parte, Clotilde Armand a vorbit, totodata, despre autonomia filialelor locale ale USR, aratand ca oamenii din comunitatile locale trebuie sa se implice in proiectul USR, care, mai apoi, devine proiectul lor.
Armand a nominalizat, de asemenea, o serie de directii asupra carora se va axa aceasta formatiune politica, printre care, educatia, recrearea scolilor profesionale, reindustrializarea Romaniei, asigurarea infrastructurii sau o Dunare navigabila. O alta directie ar fi reforma administrativa, domeniu care depolitizat, sa fie mult mai transparent si digitalizat, precum si sustinerea antreprenoriatului. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006965 (s)