News Flash:

Prognoza meteo pentru week-end

9 Septembrie 2016
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda 1
Vremea se va mentine deosebit de calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare indeosebi in sud-vestul tarii si la munte, unde, mai ales spre seara si la inceputul noptii, pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. In restul teritoriului aceste fenomene vor fi cu totul izolate, informeaza ANM.
Sambata
IN TARA
Vremea se va mentine deosebit de calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare indeosebi in sud-vestul tarii si la munte, unde, mai ales spre seara si la inceputul noptii, pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. In restul teritoriului aceste fenomene vor fi cu totul izolate. Vantul va avea usoare intensificari pe parcursul zilei in regiunile sudice si la munte, dar si in timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 33 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 de grade, usor mai scazute in depresiuni. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, vor fi conditii de ceata.
BUCURESTI
Vremea se va mentine deosebit de calda pentru aceasta perioada, cu cerul variabil. Vantul va sufla moderat in cursul zilei, apoi in general slab. Temperatura maxima va fi de 31...32 de grade, iar cea minima de 17...18 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.
Duminica
IN TARA
Desi valorile termice diurne vor marca o scadere usoara fata de ziua anterioara in majoritatea regiunilor, vremea va ramane deosebit de calda pentru acesta data. Indeosebi ziua, vor fi innorari temporar accentuate in sud-vestul tarii, iar dupa-amiaza si seara si in zona montana, unde local vor fi averse si descarcari electrice. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar izolat, mai ales in a doua parte a zilei. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari la munte, dar de scurta durata si in rest, in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 32 de grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre 10 si 18 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1534 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005007 (s)