News Flash:

Ce pozitie preferi ca sa ajungi la placerea suprema? Iata cum poti ajunge la extaz, in functie de zodia ta

20 Octombrie 2015
1549 Vizualizari | 0 Comentarii
pozitie sexx
Berbec (21 martie - 20 aprilie)
O astfel de pozitie te ajuta sa atingi acea stare animalica ce te excita extrem de mult. Lasa-te controlata de iubitul tau pentru a obtine un orgasm exploziv! Roaga-l sa-ti stimuleze clitorisul pentru ca placerea sa fie garantata! O penetrare adanca stimuleaza punctul G, iar aceasta pozitie este perfecta pentru asta. 
Taur (21 aprilie - 21 mai)
Ridica-ti picioarele deasupra umerilor lui pentru a-i permite o penetrare adanca, care sa stimuleze punctul G. Pentru ca este o pozitie in care el iti sustine partea inferioara a corpului, are acel grad de snezualitate care te face pe tine sa te bucuri de placere la nivel inalt. 
Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Incearca o astfel de pozitie, in care el iti sustine in totalitate corpul. Pentru ca iubesti provocarile, este o pozitie care ti se potriveste perfect. Prin miscare trupurilor voastre, clitorisul este stimulat, ceea ce te conduce rapid catre orgasm. Spune-i sa te sprijine cu spatele de un perete, pentru ca senzatiile sa fie si mai intense. 
Rac (22 iunie - 21 iulie)
Aceasta pozitie este ideala pentru tine, pentru ca ai nevoie de contact vizual, de saruturi si de atingeri tandre. Penetrarea profunda si stimularea clitorisului iti va aduce un orgasm senzational. Balansarea este cheia reusitei pentru aceasta pozitie. 
Leu (22 iulie - 22 august)
Lupta pentru suprematie este elementul tau cheie cand vine vorba de pozitii sexuale provocatoare. Cedeaza fraiele relatiei din cand in cand, pentru a te simti dominata sexual de iubitul tau. O astfel de pozitie este ideala pentru asta si iti va aduce garantat placere. Aplecarea in fata determina intinderea peretilor vaginali, ceea ce sporeste placerea ta, dar si pe a lui. 

Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Pentru ca esti de-a dreptul dependenta de control, o pozitie cum este aceasta iti permite sa alegi tu intensitatea si viteza miscarilor. Asaza-te deasupra lui, cu spatele, el stand in sezut, pe marginea patului sau pe scaun. Poti incerca aceasta pozitie si in baie, pe marginea cazii, cand vrei sa-ti surprinzi placut partenerul. 
Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)
O pozitie care iti satisface foarte bine nevoia de echilibru. Ai aceeasi pozitie ca si iubitul tau, ceea ce va permite sa va priviti, dar si sa va atingeti cum va doriti. Ridica un picior pe umarul lui pentru o penetrare profunda. 
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Ridica-ti picioarele cat poti de mult pentru a-i oferi posibilitatea unei penetrari intense. Astfel peretii vaginului sunt mai intinsi iar placerea este mai puternica pentru amandoi. Mainile iti raman libere, ceea ce iti permite sa-ti stimulezi zona clitorisului. 
Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)
Incearca aceasta pozitie care iti ofera control total si iti permite sa alegi miscarile care iti aduc placere intensa. Pentru o penetrare profunda, pune-ti genunchii si gambele intre picioarele lui, sub coapse. 
Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Iti place la nebunie sa oferi placere si sa fii dominata de iubitul tau, iar aceasta pozitie este ideala pentru asa ceva! In timp ce tu stai in maini si in genunchi, el iti va ridica incet pelvisul. Cuprinde-i apoi talia cu picioarele pentru a te sustine. Placerea este garantata pentru amandoi! 
Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)
Ti se potrivesc perfect pozitiile indraznete, chiar acrobatice, de aceea, pozitia de mai sus este ideala pentru tine. Stai pe spate, cu picioarele ridicate si indoite astfel incat gleznele sa fie de o parte si de cealalta a capului, iar el va sta deasupra ta, penetrandu-te prin miscari de fandare. Pe langa faptul ca tu te vei simti in al noualea cer, si el va avea o privileste extrem de incitanta! 
Pesti (19 februarie - 20 martie)
Iti place la nebunie apropierea stransa a trupurilor voastre, iar o astfel de pozitie iti permite sa obtii asta. Asaza-te in bratele lui, in timp ce sta pe scaun sau pe marginea patului, ca in pozitia lingurita, dar in varianta stand in sezut. Tu controlezi miscarile, iar asta inseamna ca detii cheia placerii! 

taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn pesti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005800 (s)