News Flash:

Busoi, catre Paleologu: Ai ceva de zis, zi in partid, nu in piata publica sau zi de PSD!

1 Iunie 2016
1079 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristian Busoi
Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi ii transmite deputatului Theodor Paleologu sa nu devina o problema a partidului si sa nu ii mai critice pe liberali ''in piata publica'' in loc sa atace PSD.
''De cate ori vorbeste despre PNL in ultimele saptamani, Toader Paleologu nu face decat sa dea de pamant cu PNL, lucru care in mod cert nu ajuta cu nimic. Daca ar vrea sa fie de ajutor PNL, nu doar sa puna gaz pe foc ca sa apara el mai bine, ar spune ceva si despre PSD si despre candidatul PSD la Primaria Generala, pentru ca, totusi, pana pe 5 iunie, PNL este in campanie. Iar daca chiar ii pasa de candidatul PNL la Capitala, atunci il rog sa nu se alature celor care dau cu manta ca sa loveasca in campania lui Catalin Predoiu'', a transmis Busoi prin intermediul unui comunicat de presa.
El a sustinut ca problemele PNL ''nu sunt cu nimic mai deosebite decat problemele pe care le are orice partid in alegeri si dupa alegeri''.
''Paleologu, daca vrea sa ajute la rezolvarea problemelor PNL, si nu sa devina parte a acestor probleme, atunci sa vorbeasca in partid, nu in piata publica. Si, mai ales, sa spuna ceva care sa ajute si campania PNL, nu care sa distraga atentia de la aceasta campanie'', l-a avertizat liberalul pe colegul sau de partid.
Deputatul PNL Theodor Paleologu spune ca liberalii ar fi trebuit sa il sustina la Primaria Capitalei pe candidatul USB, Nicusor Dan, in schimbul retragerii candidatilor sai la sectoare - mai putin la 4, considerand ca PNL se indreapta ''spre un dezastru garantat'', fiind necesar un congres.
Principalul repros al deputatului catre colegii de partid este ca nu il respecta pe Nicusor Dan.
"Ce le reprosez colegilor din PNL este ca nu il respecta pe Nicusor Dan, il trateaza in discutii private mereu de pampalau, de fraier, de iepuras al PSD-ului si asa mai departe. Lucrul asta este foarte grav", a declarat Paleologu miercuri dimineata la RFI.
El a subliniat ca strategia PNL a fost gresita de la inceput, iar Cezar Preda si Alina Gorghiu l-au tras in jos pe Catalin Predoiu.
"Din pacate, lucrurile au luat o intorsatura foarte urata si regret acest lucru foarte mult, pentru ca ii respect pe amandoi si pe Catalin Predoiu si pe Nicusor Dan. Trebuie spus ca din start, strategia PNL-ului de campanie a fost total gresita. Din pacate, tonul campaniei l-a dat Cezar Preda, prin acel atac inadmisibil si total inept la adresa lui Nicusor Dan, spunand ca Nicusor Dan este iepurasul PSD-ului. Daca spui asa ceva, pierzi orice fel de respectabilitate, nimeni nu crede asemenea imbecilitate (...). De fiecare data cand Preda (Cezar Preda, n.r.) sau Gorghiu deschid gura, Predoiu mai pierde niste voturi", a argumentat Paleologu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006233 (s)