News Flash:

A cumparat o masina si a ramas fara ea la Vama Jimbolia. Ce i s-a intamplat unei tinere de 23 de ani

11 Iunie 2018
1557 Vizualizari | 0 Comentarii
granita serbia1

Paguba de aproximativ 5.000 de euro pentru o tanara de 23 de ani, in Vama Jimbolia. Ea a ramas fara autoturism, dupa ce politistii de frontiera au aflat ca acesta este dat in urmarire internationala pentru confiscare.
Tanara de 23 de ani s-a prezentat duminica seara in Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia. Se afla la volanul unui autoturism Citroen C5, iar oamenii legii au cerut la control si actele autoturismului.

„In urma verificarilor specifice, politistii de frontiera timiseni au constatat ca autoturismul figureaza in bazele de date ca fiind bun cautat pentru confiscare, alerta introdusa de autoritatile din Danemarca din data de 05.03.2018. Tanara in cauza a declarat ca a obtinut autoturismul de la un cetatean roman si nu avea cunostinta despre faptul ca acesta este cautat de autoritati. Drept urmare, autoturismul, in valoare de aproximativ 5.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Jimbolia, urmand ca la definitivarea cercetarilor, sa fie luate masurile legale ce se impun”, transmit politistii de frontiera timiseni. sursa: tion.ro


vama jimbolia autoturism jimbolia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006782 (s)