News Flash:

PSD a inchiriat 3 trenuri pentru a aduce oamenii la miting

8 Iunie 2018
1033 Vizualizari | 0 Comentarii
tren 1

CFR Calatori a incheiat contracte comerciale pentru trei perechi de trenuri cu destinatia Bucuresti, fara afectarea trenurilor din pachetul de servicii publice, pentru sambata, 9 iunie, pentru care a primit banii in avans, se arata in raspunsul dat unei solicitari MEDIAFAX.
”Pana in prezent au fost incheiate si achitate trei contracte comerciale de transport pentru trei perechi de trenuri cu destinatia Bucuresti, fara afectarea trenurilor din pachetul de servicii publice”, arata CFR Calatori ca raspuns dat unei solicitari MEDIAFAX.

In raspuns se mai precizeaza ca, ”deocamdata, pentru data de 9 iunie a.c. CFR Calatori nu a primit nicio solicitare de suplimentare cu vagoane a trenurilor din graficul de circulatie, cu destinatia Bucuresti”.

Oficial, CFR Calatori nu a anuntat cine a contractat si platit garniturile de tren, insa surse politice spun ca ar avea legatura cu mitingul PSD.


Partidul Social Democrat (PSD) a anuntat ca, sambata, 9 iunie, va organiza, in Piata Victoriei, intre orele 20.00 si 22.00, un miting impotriva abuzurilor.


cfr calatori destinatia bucuresti calatori
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007669 (s)