News Flash:

Cel mai important eveniment teatral al anului in Timisoara

5 Mai 2014
633 Vizualizari | 0 Comentarii
Teatrul National Timisoara, cu sprijinul Ministerului Culturii si al Primariei Timisoara, in parteneriat cu Institutul Cultural Roman si UNITER, va organiza cel mai important eveniment teatral al anului in capitala Banatului – Festivalul European al Spectacolului Timisoara 2014 – Festival al Dramaturgiei Romanesti (FEST-FDR), in perioada 14-18 mai, scrie tion.ro.
A doua etapa, FEST (Festivalul European al Spectacolului Timisoara), destinata in principal spectacolelor contemporane europene, va avea loc in perioada 10-17 iunie, cu evenimente teatrale in aer liber, performance-uri (one man show, teatru-dans etc.) si concerte.
Biletele pentru FEST-FDR 2014 – marea sarbatoare a artelor spectacolului – sunt puse in vanzare la cele doua agentii de bilete ale Teatrului National (Agentia „Marasesti”, str. Marasesti nr. 2, si Agentia „Sala 2”, Parcul Civic) si online (www.tntimisoara.com).
In 2012, FEST-FDR a fost primul festival de teatru din Romania membru al European Festivals Association. Editia din 2014 pune in prim plan felul in care Teatrul National intelege sa sprijine Timisoara in campania de obtinere a titlului de Capitala Europeana a Culturii.

fest-fdr 2014
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1049 (s) | 23 queries | Mysql time :0.009759 (s)