News Flash:

CAZ CUTREMURATOR in Arges. Un barbat recidivist si-a ucis iubita in fata copiilor, dupa care a disparut

13 Martie 2017
880 Vizualizari | 0 Comentarii
crima la timis
Crima oribila in judetul Arges: un barbat si-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cutit chiar in fata copiilor, dupa care a disparut. Politistii si jandarmii il cauta de cateva ore si spun ca e o chestiune de timp pana cand il vor prinde. Individul nu este la prima fapta de acest fel.
Operatiuni ample de cautare sunt in plina desfasurare in padurile din jurul localitatii Mosoaia, in Arges. Echipe de politisti si jandarmi, insotite de caini, inceraca sa ia urma barbatului care si-a omorat concubina.
Cei doi se certau adesea, spun vecinii. Ba chiar s-au despartit acum doua luni. Dar recent se impacasera. Insa, duminica, dupa un scandal, individul a luat un cutit si a lovit-o pe femeie chiar in fata copiilor.
Medicii nu au mai putut sa o salveze pe femeie.
Politia confirma faptul ca ucigasul era recidivist, iar acum oamenii legii il cauta pe suspect in padurile din imprejurimi. In plus, pe toate drumurile de pe raza comunei Mosoaia au fost instalate filtre, iar toate masinile sunt verificate atent.
Acum, copiii minori sub ochii carora s-a petrecut crima au ramas in grija vecinilor pana la o decizie a autoritatilor. Specialistii spun ca vor avea nevoie de consiliere psihologica.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005856 (s)