News Flash:

Carmen Iohannis a mers singura la vot, la sectia la care in anii anteriori vota cu sotul ei

5 Iunie 2016
1026 Vizualizari | 0 Comentarii
carmen iohannis2
Carmen Iohannis a mers singura la urne, la sectia la care in anii anteriori vota alaturi de sotul ei, Klaus Iohannis, ea declarand ca a votat pentru continuarea proiectelor in Sibiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Carmen Iohannis a votat la sectia la care, in anii anteriori, vota alaturi de Klaus Iohannis, desi surse locale spuneau dimineata ca ea va fi insotita de presedinte.
Intrebata pentru ce a votat, Carmen Iohannis a raspuns: "Am votat pentru continuarea proiectelor in Sibiu, pentru ca orasul nostru sa fie cel mai frumos si cel mai dorit din lume".
De asemenea, intrebata daca are emotii pentru finul familiei Iohannis, Paul Porr, candidat la Consiliul Judetean Sibiu, Carmen Iohannis a zambit si a refuzat sa raspunda.
Alegerile locale din Sibiu marcheaza doua premiere: sunt primele alegeri dupa 16 ani la care nu participa Klaus Iohannis, devenit presedintele Romaniei la jumatatea celui de-al patrulea mandat. De asemenea, si Consiliul Judetean Sibiu a ramas pentru prima data dupa Revolutie fara presedinte, dupa ce mandatul lui Ioan Cindrea a expirat inainte de termen in urma unei hotarari definitive de arestare cu suspendare pentru conflict de interese.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005860 (s)