News Flash:

Aparat superperformant la Spitalul Judetean Timisoara

15 August 2014
646 Vizualizari | 0 Comentarii
Un alt aparat superperformant in valoare de 4 milioane de lei care asteapta de trei ani in cutie va intra in functiune, la Spitalul Judetean Timisoara, saptamana viitoare.
Conf. dr. Marius Craina, a declarat ca angiograful este unic in regiunea de vest si este utilizat pentru investigarea sanatatii vaselor sanguine. Cativa medici specialisti se vor intoarce in Timisoara si vor fi angajati de catre spitalul judetean, pentru a deservi acest aparat. Cu acest prilej vor face si o operatie in premiera pentru Romania. 
„Ii vom angaja. Unul dintre ei vrea sa vina si il angajam pe perioada determinata, pana reusim sa scoatem postul la concurs, scrie Ziuadevest.ro. Neurologul este cadru universitar si ii dam jumatate de norma integrare, ii dam integrarea la noi in spital. Cu ei putem sa pornim angiograful, ii dam drumul. Acolo avem un singur mare of, consumabilele sunt enorm de scumpe. Un caz rezolvat este in jur de 4000-5000 de euro, numai consumabile. Acum o sa vedem cat ne da Casa de Asigurari de Sanatate, dar banuiesc ca nu acopera decat o foarte mica parte din suma. Suporta spitalul cheltuiala, ca sa putem justifica ministerului sa infiinteze un program national pentru patologia asta”, a explicat dr. Craina. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 34 queries | Mysql time :0.038538 (s)