News Flash:

Anunt de ultima ora facut de ministrul Educatiei

4 Decembrie 2017
1098 Vizualizari | 0 Comentarii
pop

Consilierea si orientarea scolara trebuie imbunatatite, iar structura examenului de bacalaureat si perioada de sustinere a acestuia trebuie regandite, a afirmat sambata ministrul Educatiei, Liviu Pop, pe pagina sa de Facebook.

"Ce facem in mediul familial, scolar, economic sau social pentru a imbunatati parcursul educational al copiilor? Din punctul meu de vedere, consilierea si orientarea scolara trebuie imbunatatite, iar structura examenului de bacalaureat si perioada de sustinere a acestuia trebuie regandite. Viitoarele decizii le voi lua doar dupa consultari publice serioase. Pana atunci va invit la discutie si pe dumneavoastra. Astept argumentele cu deosebit interes", a scris demnitarul., potrivit Agerpres.

El a sustinut ca in ultimii 3 ani, in Romania 495.477 de elevi au finalizat liceul si 294.978 au promovat examenul de bacalaureat.

"Nu am luat in calcul elevii care nu au promovat liceul sau au abandonat scoala in aceasta perioada si nici pe cei care au absolvit scoala profesionala. Au avut cei 200.000 de elevi un traseu educational corect sau gresit?", a mai spus Pop.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004589 (s)