News Flash:

Antonia si-a pus pierce in zona intima! Imaginea care a socat pe toata lumea! Se vede clar

24 Iulie 2017
9490 Vizualizari | 1 Comentarii
antonia acasa

Antonia si-a pus pierce in zona intima! Imaginea care a socat pe toata lumea! Se vede clar



Weekendul trecut, artista a fost la mare alaturi de prietenele ei. Cantareata a fost insotita si de Nicole Cherry care a mers la mare pentru a sarbatori notele bune pe care le-a obtinut la BAC. Si cum sa o faca mai bine decat la NEVERSEA?

 

Artistele noastre s-au distrat de minune in loja VIP de la NEVERSEA, Constanta, pana dimineata. Si pentru ca tot erau la mare, au profitat de apa buna si soarele puternic pentru a se bronza la plaja a doua zi. Gasca a fost formata din Antonia, cap de distractie, Jesse Mae, Nicole Cherry si Mira.


Imbracate sexy si puse pe sotii, fetele si-au etalat formele la mare. Imbracata intr-un costum de baie din 2 piese, rosu ca focul, Antonia si-a etalat posteriorul in vazul turistilor. Apoi prietena ei, Jesse Mae, a luat-o pe la spate si a strans-o de sani.

 


Ceea ce nimeni nu a observat atunci, prin sutienul rosu, e ca Antonia si-a pus pierce in sfarc. Cantareata a postat o imagine cu prietena ei din America, Jesse Mae, pe contul ei de Instagram. Si pentru ca a renuntat la sutien, fanii ei au vazut ca in sanul drept, in sfarc, are un cercel.


nicole cherry neversea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

vfd  | #27873
esti de nota 10000 ,draga mea!!!
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006658 (s)