News Flash:

Decizie surprinzatoare luata de Iulia Albu

21 Iulie 2017
1302 Vizualizari | 0 Comentarii
iulia albu0
Politista modei, Iulia Albu, e criticata din toate partile. Nu e de mirare cata vreme notele pe care le acorda in rubrica ei sunt mereu surprinzatoare.


Velea si Alba, la sentimente mai bune

Iulia nu are mila de nimeni. Unul din personajele cu care s-a tot intepat de-a lungul timpului este Alex Velea, pe care l-a facut indirect ”manelist” de nenumarate ori.


Iata ca vedeta a decis sa ingroape securea razboiului si i-a acordat un trofeu WOW! sotului Antoniei, aseara, la Kanal D.


„Alex, are tatuaj cu Antonia pe tibie? Nu prea il urmaresc, sincera sa fiu. Ma bucur sa vad o poza cu Velea fara ficus sau in baie. Alex este unul dintre «rasfatatii» acestei rubrici, motiv pentru care va primi de la noi o nota de … Wow!”, a spus Iulia Albu, joi seara, la „Wowbiz”.


„Dorintza de Faima arde-n Iulia gen Tortza/S-a-mbracat cu 7 camashi, da-i trebuiau camashi de Fortza/Critic „vestit”, prea nesuferit/O banuiesc pe Iulia ca e travestit/Vrea sa iasa din comun, Vrea sa iasa din banal/Da’ ce vede in oglinda e un mic transsexual/Se da cu Smarcaz pe fatza , i-a ramas shi-n coltzu’ gurii/V-o prezint Pe Iulia Albu A.K.A. Muma Padurii!!!”, scria atunci Alex Velea pe retelele de socializare, versuri care au facut-o pe Iulia sa-si consulte avocatii.

albu surprinzatoare velea alba wow
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006655 (s)