News Flash:

12 persoane, printre care si mireasa, au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara după o nunta dintr-un complex din Brasov

15 Iulie 2018
1358 Vizualizari | 0 Comentarii
amb

12 persoane au ajuns la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara si alte 12 persoane au primit ingrijiri medicale la fata locului, sambata seara, dupa ce au consumat mancare la o nunta organizata la un complex turistic din localitatea Sercaita, judetul Brasov, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Cele 12 persoane au fost transportate la Spitalul Municipal Fagaras, sambata seara, cu putin inainte de miezul noptii, intrucat aveau simptome de toxiinfectie alimentara, respectiv greata si varsaturi.

"Am intervenit la un Complex Comercial din Sercaita, unde mai multe persoane prezentau simptome de toxiinfectie alimentara. Din datele pe care le avem este vorba de peste 20 de persoane. 12 persoane au fost transportate la spitalul Fagaras, 10-12 persoane au fost evaluate de personalul medical de la fata locului. Este posibil sa mai fie si persoane care au plecat singure catre spital. La fata locului sunt trei echipaje SAJ si unul SMURD. Am solicitat autospeciala de transport victime multiple de la ISU Covasna sa ne sprijine. Avem informatia ca participau acolo la un eveniment", a declarat, pentru MEDIAFAX, Luiza Danila, purtatorul de cuvant al ISU Brasov.

Printre cei care au primit ingrijiri medicale s-a aflat si mireasa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1362 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007913 (s)