News Flash:

Miscari simple cu care sa-ti rasfeti iubitul in pat

10 Decembrie 2016
916 Vizualizari | 0 Comentarii
preludiu
Preludiul ideal

ATACUL STRATEGIC

Miscarile lungi si usoare iti furnica trupul si "trezesc" organismul, astfel incat sa te simti plina de energie.

ULEIUL DE MASAJ REVIGORANT

Smochinele erau fructele preferate ale Cleopatrei, si grecii din antichitate le considerau afrodiziace. Testeaza si tu pe iubitul tau o crema de masaj inedita, cu arome de smochina.

MISCARI OBLIGATORII

- E cazul ca iubitul tau sa cada pe spate - la propriu! "Cu palmele apasand, treci de la glezne inspre partea interioara a coapselor", sugereaza Anne-Marie Grey, maseuza la Spa Chakra in New York.

Apoi, intoarce-l pe burta si foloseste acelasi stil de la tendonul lui Ahile (care face legatura intre calcai si muschii gambei) catre posterior - miscari care-i intetesc fluxul sangvin din zona intima, scrie cosmopolitan.ro. A prins "schemele"? Atunci sa le aplice si el pe tine!

- O alta propunere cu potential stimulant: stand culcata pe burta, roaga-ti partenerul sa te incalece usor, mai jos de posterior. "Invata-l sa-si plimbe degetele pe lateralele corpului tau, incepand de la subrat si continuand in jos, catre coapse", indica Nichole Gillman, terapeut la Just Calm Down Spa,in New York.

Partile laterale sunt ultrasensibile, deci chiar cea mai fina atingere va declansa placere in intreg corpul. Rasfata-l in acelasi mod!

Masajul energizant

ATACUL STRATEGIC

"Framanta" rapid si ferm muschii, astfel ii vei inviora si te vei simti energizata intreaga zi. Ce nevoie sa mai ai de cafea?

ULEIUL DE MASAJ REVIGORANT

Esentele de lamaie sunt perfecte pentru a te revitaliza instant!

MISCARI OBLIGATORII

- Da startul unei zile senine oferindu-i iubitului un masaj la cap. "Scalpul uman are mii de terminatii nervoase, asa ca masandu-l indelungat devii mai alert", recomanda Nancy Davis, terapeut la Canyon Ranch Spa in California.

Asaza-te pe canapea, iar iubitul tau sa stea pe podea in fata ta. Trece-ti iute varful degetelor din varful capului sau spre spate, pana la baza gatului de cateva ori, apoi intinde-le, departeaza-le si apasa "desenand" cercuri pe suprafata intregului scalp. Faceti schimb de locuri si roaga-l sa te "trateze" la fel!

- Pentru efecte sporite, spune-i sa se intinda pe burta, iar tu imita… cantatul la percutie pe spinarea lui! "Incepe ca si cind ai bate la tobe de-a lungul coloanei vertebrale, si apoi concentreaza-te catre partile laterale si repeta", te invata Brennan Evans, director al centrului spa de la The Water Club in Atlantic City, New Jersey.

Apasa cu palmele pentru a elibera orice urma de tensiune chiar de la prima ora a diminetii. Si din nou, inversati rolurile!

preludiul ideal atacul strategic masajul energizant
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004672 (s)