News Flash:

La Multi Ani, Timisoara, La Multi Ani, timisoreni!

4 August 2017
930 Vizualizari | 0 Comentarii
parada
Militarii, jandarmii si politistii au dat startul, joi, pe o caldura infernala, la manifestarile dedicate sarbatoririi a aproape 100 de ani de la instalarea administratiei romanesti in Timisoara.
Ceremonia, la care au asistat destul de putini timisoreni, a inceput la ora 11 in Piata Unirii cu intonarea Imnului National, urmat de o slujba oficiata de un sobor de preoti. Din cauza caldurii, mai multe persoane din public, dar si cadre militare s-au retras la un moment dat la umbra pentru a primi ingrijiri medicale.
La ceremonie au fost prezente oficialitati locale judetene si nationale, printre care: primarul Timisoarei, Nicolae Robu, vicepresedintele Consiliului Judetean Timis, Roxana Iliescu, presedintele PNL, Ludovic Orban, prefectul Mircea Bacala si europarlamentarul Maria Grapini.
Dupa discursurile oficialitatilor, militarii au pornit intr-un scurt mars, pe muzica de fanfara. Manifestarea s-a incheiat cu fanfara care s-a retras la umbra, pe strada Mercy, unde a sustinut un concert.
Evenimentele dedicate Zilei Timisoarei continua cu traditionala sedinta festiva a Consiliului Local Timisoara, care are loc la ora 13, in Sala de Consiliu a primariei si cu concerte pe scena special amenajata in Piata Victoriei. De la ora 20 vor canta Vanotek, Antonia, The Motans si Carla’s Dreams.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005735 (s)