News Flash:

Victorie dificilă

CFR Cluj a câștigat cu greu meciul împotriva lui Sepsi OSK

30 Aprilie 2024
86 Vizualizari | 0 Comentarii
Surs foto servuscluj ro

CFR Cluj a învins echipa Sepsi OSK Sfântu Gheorghe în meciul disputat pe teren propriu, în cadrul celei de-a 7-a etape a Play-Off-ului Superligii, cu scorul final de 2-1. Oaspeții au jucat în inferioritate numerică timp de mai mult de jumătate din meci, după ce arbitrul Marcel Bîrsan i-a eliminat în prima repriză pe Oroian (pentru faulturi repetate) și pe Florin Ștefan (pentru fault ca ultim apărător).

CFR Cluj a deschis scorul prin Karlo Muhar în minutul 6, marcând cu capul după un corner executat de Ciprian Deac. Cu toate acestea, echipa oaspete a reușit să egaleze printr-un penalty transformat de Alimi în minutul 19. La scurt timp după golul de egalare al lui Sepsi, arbitrul Bîrsan l-a eliminat pe Oroian pentru al doilea cartonaș galben primit în doar șapte minute, iar înainte de finalul primei reprize, a eliminat și pe Florin Ștefan.

Chiar dacă CFR Cluj a jucat în superioritate numerică majoritatea timpului, golul victoriei a fost marcat abia în prelungirile reprizei secunde, când a înscris din interiorul careului, după o pasă primită de la El Kaddouri.

”Cele mai importante din acest joc sunt cele 3 puncte. Eu zic că am dominat jocul, chiar dacă ei au avut doi oameni în minus. Au mai fost meciuri în care echipele au avut superioritate şi nu au câştigat. E greu, că spațiile nu există, timp trece, presiunea devine din ce în ce mai mare, jucătorii se panichează. Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu. Poate să vă zică doar conducerea”, a declarat antrenorul CFR-ului Francisc Dican în urma partidei de pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006478 (s)