News Flash:

Simona Halep nu s-a uitat deloc la bani. Cat a scos din buzunar pentru rochia de seara de la petrecere?

17 Septembrie 2021
482 Vizualizari | 0 Comentarii
Simona Halep

Simona Halep si Toni Iuruc au organizat o petrecere ca la carte, iar cei invitati au fost uimiti de atentia la detalii pe care a avut-o sportiva. Halep si-a rasfatat invitatii cu cele mai ales meniuri si nu s-a uitat deloc la bani atunci cand a pus pe masa celor prezenti 21 de feluri de mancare, care mai de care mai sofisticat. Nici de ea nu a uitat, asa ca tinutele pe care si le-a ales au fost senzationale si au primit laude la tot pasul.

Simona Halep si iubitul ei, Toni Iuruc si-au unit destinele si au devenit sot si sotie oficial. Cei doi au ales sa petreaca intr-un cadru gandit special pe gusturile lor si i-au chemat pe cei apropiati la Constanta, acolo unde a avut loc marele eveniment. Simona a stralucit in rochia de mireasa, iar aparitia ei a fost una impecabila. Sportiva a lucrat cu cei mai buni specialisti, Sorin Stratulat si Alex Abagiu, iar munca lor a primit numai cuvinte de lauda. Simona si-a ales invitatii pe spranceana si nu este de mirare ca au fost prezente numai nume grele de la noi din tara.

Rochia de seara purtata de Simona Halep este semnata de un nume international, celebru, care imbraca si vedetele de la Hollywood. Este vorba de Oscar de la Renta! Rochia deosebita se vinde la pretul de 6,359 € si este realizata din matase si lycra. Halep a avut un machiaj discret, dar elegant, realizat de celebrul make-up artist Alexandru Abagiu. Coafura de mireasa a avantajat-o pe doamna Iuruc. Parul i-a fost aranjat de Sorin Stratulat, considerat unul dintre cei mai buni hair stylisti din Romania.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008682 (s)