News Flash:

Delia s-a enervat la culme pe fanii de pe TikTok si le-a aratat un semn obscen

17 Septembrie 2021
472 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

Cei care o urmaresc pe Delia stiu ca artista nu se fereste sa dea cele mai acide replici atunci cand cineva o scoate din sarite. Vedeta este de foarte multe ori ciriticata din cauza tinutelor pe care le abordeaza si aproape ca nu exista postare pe internet la care sa nu ii comenteze cineva. Pentru toate astea, Delia are mereu cate un raspuns, iar replicile ei sunt cele mai savuroase.

Exista o vorba inteleapta care spune ca ”haters gonna hate”. Uneori, cel mai intelept este sa-i lasi in pace si sa ignori rautatile. Alteori, e bine sa le dai replica, daca simti nevoia. Aparitiile Deliei merita nota 10 de fiecare data, dar asta nu inseamna ca nu exista si carcotasi. Artista are un dressing impresionant in care se regasesc sute de piese de brand, piese statement cu ajutorul carora Delia face tinute spectaculoase. Artista are o echipa de profesionisti care se ocupa de aparitiile ei, dar se descurca si pe cont propriu.

Instagramul si TikTok-ul Deliei sunt terenul perfect de aruncat cu replici dure, iar imaginile ei, oricat de cuminti ar fi, tot starnesc un val de reactii. Delia s-a pus de mai multe ori la mintea celor care au criticat-o si le-a inchis gura cu niste replici usturatoare. Unele chiar merita puse in rama! Daca pana acum obisnuia doar sa dea replica celor care o criticau, de data asta, Delia a dus totul la un alt nivel si le-a aratat tuturor celor care o critica un semn obscen pe TikTok.

 

•delia

Reply to •silviubalan8 ????

♬ sonido original - JOHANCEL ????
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008943 (s)