News Flash:

Olga Verbitchi, declaratii socante din trecutul ei: ”Am fost violata de patru ori”

17 Septembrie 2021
465 Vizualizari | 0 Comentarii
Olga

De cand a fost eliminata de la Bravo, ai stil!, Olga Verbitchi a devenit mai sincera ca niciodata cu fanii care au sustinut-o pe parcursul competitiei si nu numai. Olga a decis ca acum este timpul ca cei care o urmaresc sa stie adevarul din spatele actiunilor ei si, poate in felul asta sa nu o mai judece atat de dur.

Pe cat de vesela si energica este la exterior, pe atat de trista este la interior. Olga Verbitchi nu a avut parte de cea mai fericita si linistita copilarie, iar asta se vede acum cand vedeta apare prin diverse proiecte tv. De departe, cei care au urmarit-o pe Olga in diverse show-uri au observat la aceasta dorinta de autoaparare pe care o are si reticienta de a stabili anumite prietenii cu cei din jurul ei. Fosta concurenta de la Bravo, ai stil! a avut o relatia toxica care si-a pus amprenta asupra ei, dar a avut parte si de cateva evenimente nefericite in copilarie care au facut-o sa isi ridice anumite bariere in jurul ei.

”Daca ar fi sa dau timpul inapoi, l-as da in ziua in care eu si fostul meu prieten ne-am cunoscut si nu as mai incepe relatia cu aceasta persoana. Din prima zi eu am avut semnale de alarma, mai ales cand am vazut ce vicii are. Stiam ca o sa fie complicat si ca o sa se ajunga intr-un moment in care el ar putea sa imi strice mie ceva in viata. Am decis sa tin cont de inima, nu de ratiune si am facut cea mai proasta greseala din viata mea. Dar nu regret ca am fost in relatia asta, pentru ca m-a invatat multe chestii si am vazut si partea cealalta a vietii. Am 20 de ani, e varsta la care incepi sa ai experiente in relatii. M-a afectat foarte mult si inca ma afecteaza si inca ma doare…Eu l-am cunoscut pe el cand eram foarte jos, iar el mi-a dat impresia aia de… siguranta. Eu am mers pe miza asta, fara sa ma gandesc la consecinte sau la cum este, de fapt, realitatea. Ma simteam singura si mie imi e frica de singuratate. Am depresie si anxietate severa, dar nu doar din cauza lui. Le am de mult timp, am multe traume. De mic copil, sunt multe lucruri pe care oamenii nu le stiu despre mine. Eu am trecut prin foarte multe, mai ales in ultimii doi ani. Am pierdut oameni, am ingropat oameni… Bunicul meu, in primul rand, atunci am avut cel mai mare episod de depresie, plus traume din copilarie. Am fost violata de patru ori. Sunt multe lucruri prin care am trecut si au fost foarte grele. Daca nu era fostul meu prieten, eu nu as fi aflat diagnosticul pe care il am si nici nu as fi inceput sa ma tratez”, a spus Olga potrivit cancan.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1288 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006245 (s)