News Flash:

Florin Salam, dus de urgenta la spital dupa ce a murit prietenul lui, Petrica Cercel. ”Vrei sa o mierlesc ca tine?”

17 Septembrie 2021
506 Vizualizari | 0 Comentarii
Florin Salam

Doliu in lumea manelistilor. Petrica Cercel a murit dupa ce a fost diagnosticat cu Covid, iar vestea a cazut ca un traznet asupra familiei si apropiatilor. Celor care au lucrat cu Petrica Cercel nu le-a venit sa creada ce s-a intamplat, iar unul dintre exemplele inmarmurite de tragica veste este Florin Salam, manelistul ajungand de urgenta la spital.

Florin Salam si Petrica Cercel erau foarte buni prieteni si, mai mult ca sigur, niciunul dintre el nu se astepta ca aceasta sa fie finalul prieteniei lor. Petrica a avut Covid si a murit, iar vestea asta l-a devastat pe Florin. Se pare ca nici starea de sanatate a lui Florin Salam nu este una tocmai buna, manelistul fiind internat intr-un spital din Bucuresti. Nu se stiu prea multe detalii despre starea sa, iar Dan Bursuc nu s-a simtit in masura sa ofere el astfel de informatii, singurul lucru pe care il stie sigur si l-a mentionat a fost ca starea lui de sanatate este una destul de precara. 

Fanii lui Florin Salam nu stiu daca sa il compatimeasca sau nu pe manelist, avand in vedere ca acum cateva saptamani a facut un videoclip pe care l-a urcat pe TikTok pentru a dezinforma oamenii. Florin Salam era de parere la acel moment ca vaccinul omoara oamenii, dar acum, dupa cele intamplate cu prietenul lui, poate ca si-a mai schimbat parerea. ”Ce? Hai, ma... tu crezi va eu vreau s-o mierlesc ca tine? Tu daca o mierlesti... nu te plange nimeni, dar uite pe mine... Asa ca nu ma vaccinez, stai linistit”, a declarat manelistul, intr-un videoclipul care a ajuns viral pe TikTok.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005206 (s)