News Flash:

Brigitte Pastrama a pierdut sarcina si abia acum a vorbit despre asta. ”Dumnezeu stia ca nu este momentul potrivit!”

16 Septembrie 2021
707 Vizualizari | 0 Comentarii
Brigitte

Brigitte si Florin Pastrama sunt departe de a avea relatia perfecta, dar chiar si asa, cu bune si cu rele, cei doi se inteleg de minune si reusesc sa treaca mereu peste cele mai grele momente cu brio. Brigitte este o femeie destul de ocupata care si-a gasit refugiul in business-urile pe care le are si putini sunt cei care stiu ca aceasta a pierdut o sarcina fix in momentul in care credea ca este cea mai fericita si cea mai implinita.

Brigitte si Florin si-au dorit mereu sa aiba un copil si s-au rugat foarte mult pentru asta, doar ca uneori, lucrurile nu se intampla asa cum ne dorim. Dupa lungi incercari de a ramane insarcinata, Brigitte a apelat chiar si la metoda inseminarii, cu speranta ca va reusit sa devina mama. Fericirea lui Brigitte s-a naruit intr-o secunda, atunci cand a aflat ca, din pacate, a pierdut sarcina si i-a fost rapita bucuria de a deveni mama. Pana acum, Brigitte nu a avut curaj sa vorbeasca despre asta, dar a decis ca acum este momentul potrivit pentru a le spune tuturor povestea ei de viata, astfel incat cei care o urmaresc sa invete ceva din povestea ei de viata.

”Am facut inseminare artificiala in urma cu doi ani, dupa ce ne-am casatorit, si nu a reusit. Nu tine de noi, ci de Dumnezeu. Adica la 3 saptamani am pierdut copilul. Ne-am dorit, un an si ceva ne-am rugat. Am dat inapoi timpul si ne-am dat seama cat de greu este pentru o femeie gravida sa treaca prin covid si vaccin, toate chestiile astea. Dumnezeu a stiut ca nu era timpul potrivit pentru asta si a avut grija sa nu fac copii in perioada asta. As fi fost in luna a 7-a cand a inceput pandemia de covid. Ar fi fost un pic aiurea, dar Dumnezeu a stiut ce-i mai bine pentru mine.", a spus Brigitte pentru ciao.ro.


ciao ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006218 (s)