News Flash:

Nicole Cherry, decizie drastica in ceea ce o priveste pe fetita ei. ”Nu-mi place ideea!”

16 Septembrie 2021
421 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry 1

Nicole Cherry mai are un pic si va deveni mamica full-time si, chiar daca acum se bucura din plin de sarcina, artista stie ca viata cu un copil nu este deloc usoara, dar se bazeaza pe iubitului ei, Florin ca o va ajuta. Fanii sunt foarte nerabdatori sa o vada pe Ciresica Jr, doar ca vor mai avea mult de asteptat pentru ca Nicole a stabilit deja un set de reguli.

Inca de cand au anuntat ca vor deveni parinti, fanii lui Nicole au fost foarte curiosi sa afle la ce nume s-a gandit artista pentru micuta ei. Daca pana acum a glumit pe tema asta si a declarat ca i se adreseaza cu mai multe apelative, tocmai pentru a se obisnui cu idee, de data asta, Nicole a spus exact ce nume va purta Ciresica jr.

Nicole si iubitul ei, Florin au realizat pentru prima data un pictorial in formula de trei pentru Viva! si tot acolo a dezvaluit numele celei mici. ”Daaaaa! Abia am asteptat momentul asta, in care sa le spun tuturor numele. Ca am fost intrebata mereu daca ne-am gandit la nume si mereu le spuneam oamenilor ca nu pot spune inca. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a aparut intr-un vis.”, declara Nicole la inceputul lunii.

Pe cat de darnica a fost cu astfel de detalii, se pare ca Nicole va fi o mama drastica in ceea ce priveste intimitatea celei mici. Vedeta a inceput deja sa primeasca intrebari de la fani legate de momentul in care are de gand sa o expuna pe cea mica pe Instagram, dar se pare ca Nicole nu are de gand sa faca asta, cel putin nu in primele luni de viata ale micutei. ”Simt ca e mai bine sa creasca putin. Nu imi place ideea sa o afisez inca din prima zi de viata” a spus Nicole pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004400 (s)