News Flash:

Au avut sau nu invitatii voie cu telefoane la nunta Simonei Halep? Tatal tenismenei a dat totul din casa

16 Septembrie 2021
412 Vizualizari | 0 Comentarii
Simona Halep

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc nu a fost deloc una obisnuita. Cei doi si-au planificat din timp evenimentul si, surprinzator pentru multi dintre cei chemati sa participe, se pare ca Halep a avut un set de reguli la care invitatii au fost nevoiti sa se supuna. Cat de adevarata sau nu a fost aceasta regula, chiar tatal Simonei a spus.

Simona Halep si-a unit destinele cu alesul vietii ei, iar evenimentul a fost unul ca la carte. Evident, ca in cazul tuturor evenimentelor grandioase, inainte de inceperea petrecerii s-au speculat multe cu privire la modul de organizare a nuntii. S-a speculat ca la marele eveniment va lua parte si presedintele tarii, Klaus Iohannis. In al doilea rand, s-a scris ca s-ar fi interzis folosirea telefoanelor mobile in cadrul evenimentului.

Tatal jucatoarei de tenis a tinut sa precizeze ca nimic din tot ce a aparut despre nunta fiicei sale nu este adevarat, evenimentul fiind unul normal. Stera Halep i-a urat fiicei sale sanatate, pentru ca in rest ea si partenerul ei de viata au tot ceea ce le trebuie. “Toate sunt minciuni! Suntem foarte transparenti, normali, ca toti oamenii de pe suprafata pamantului si atata tot. Nu avem nimic de ascuns, nu trebuie sa facem altceva”, a spus Stere Halep, pentru fanatik.ro.

Simona Halep si Toni Iuruc au avut o aparitie spectaculoasa, iar tinutele lor le-au adus numai cuvinte de lauda din partea invitatilor, dar si din partea specialistilor si criticilor de moda. Atmosfera evenimentului a fost intretinuta de Loredana Groza si de Holograf, iar invitatii s-au distrat de minune pana in zori.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006764 (s)