News Flash:

Meghan Markle si Printul Harry, umiliti de fani dupa ce au aparut pe coperta TIME. Cu ce s-au facut de ras?

17 Septembrie 2021
841 Vizualizari | 0 Comentarii
Harry Meghan

Meghan Markle si Printul Harry sunt cei care au ocupat locul pe coperta celui mai recent numar al publicatiei TIME. In timp ce pentru unii este o adevarata realizare, iar fanii se bucura pentru reusita lor, in cazul lui Meghan si al sotului sau, lucrurile au stat un pic diferit. Toata lumea vorbeste despre fotografia care i-a facut de ras pe cei, fotografie ce face inconjurul internetului.

Megan si Harry se pot lauda cu o coperta TIME, dar nu se pot lauda cu cea mai reusita aparitie a lor ca si cuplu. Scandalurile din ultima perioada i-au facut pe cei doi sa isi mai piarda din fani si nu este de mirare ca acum lumea reactioneaza la orice gafa pe care o fac cei doi. Asta s-a intamplat si acum, cand Meghan si Printul Harry au fost fotografiati pentru coperta TIME, dar cel care s-a ocupat cu editatea pozei a exagerat cu programele de infrumusetare. 

Fanii au avut cateva comentarii critice la adresa cuplului, spunand ca imaginea lor de coperta este „prea photoshopata”. Imaginile au fost realizate de fotograful Pari Dukovic la conacul lor de 11 milioane de lire sterline din California. Imaginea lor de coperta este facuta in curte, iar pe fundal se vad copacii, in timp ce Meghan este imbracata in alb, iar Harry in negru.„Singura mea critica este ca fotografia arata prea photoshopata si falsa”, a spus un fan. Harry si Meghan au fost laudati de revista TIME pentru „compasiunea lor pentru oamenii pe care nu ii cunosc”.

 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006531 (s)